martes, 18 de septiembre de 2012

definició de joc

Hola xicones,
ací vos deixe la primera entrada on hem de penjar tot el que fa referència a la definició de joc. Cadascuna de nosaltres que vaja fent la definició del que és el joc i creant els enllaços per a que totes el pugam vore. Quan ja tingam clar quina definició volem la triem o la completem i ja creem l'enllaç per al blog del profe. Tots els enllaços recordeu que els hem de penjar com si foren comentaris. Entreu a comentaris d'esta entrada i compartiu l'enllaç, perquè així si organitzem les entrades com si foren carpetes ens serà més fàcil.
Amparo Doménech

8 comentarios:

  1. El joc és l'activitat básica i fonamental que fan els infants de manera natural. És imprescindible per a un desenvolupament adequat. Amb el joc aprenen i s'expressen. Resulta una ferramenta útil per adquirir i desenvolupar capacitats intel.lectuals, motores o afectives. Tot això s'ha de realitzar de forma gustosa, sense obligacions i amb el temps i espai necessaris.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. MªJosé, has de crear un document word i pujar-lo al slide share per a crear un enllaç, perquè sinó serà una locura per a buscar la informació, perquè aixina podrem copiar i pegar la informació de un document a altre per al treball final.

      Eliminar
    2. http://www.efdeportes.com/efd45/juegosp.htm
      ÉS un enllaç on hi ha una bona definició del joc i de les seues característiques

      Eliminar
    3. http://www.guiainfantil.com/educacion/juegosinfancia.htm
      ESte és un altre enllaç molt interessant

      Eliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. http://www.slideshare.net/Amparo0826/definici-de-joc-14371425

    Esta és la part del treball que he fet jo sobre el joc. Mireu que vos sembla
    Amparo Domenech.

    ResponderEliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  5. http://www.slideshare.net/slideshow/embed_code/14488637. Accediu açi trobareu un document sobre objectius de joc. Amparo Policarpo

    ResponderEliminar